SITTARD - Vrijdag 11 augustus is het zover. Dan gaat de Jan Linders aan de Industriestraat 19 in Sittard om 13:00 uur tijdelijk dicht om daarna weer open te gaan als een Albert Heijn Jan Linders. De winkel wordt op woensdag 30 augustus om 11:00 uur feestelijk geopend door het vertrouwde winkelteam. Supermarktmanager Marcel Snellen: "Wij nodigen al onze klanten van harte uit om bij de opening aanwezig te zijn en onze Albert Heijn Jan Linders meteen zelf te ervaren."

Jan Linders Supermarkten en Albert Heijn kondigden eind vorig jaar aan te gaan samenwerken, waarbij het familiebedrijf Jan Linders verder gaat als franchiseondernemer van Albert Heijn. Dit betekent dat Jan Linders eigenaar blijft van de winkels die zij gaat ombouwen naar de Albert Heijn-formule en dat zij deze zelfstandig blijft exploiteren. De medewerkers die werkzaam zijn in deze winkels blijven in dienst bij Jan Linders.

De nieuwe Albert Heijn Jan Linders in Sittard is een van de eerste winkels die wordt omgebouwd. Klanten zien woensdag 30 augustus een vernieuwde supermarkt waarin al het lekkere van Albert Heijn is aangevuld met het beste van Jan Linders. De winkel biedt veel nieuwe producten en diensten, heeft het vertrouwde voordeel en producten van het bekende 'Onze Trots'-assortiment.

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Jan Linders-winkel in de buurt: Markt 101A in Geleen. Uiteraard zijn zij ook welkom bij Albert Heijn aan de Brugstraat 1 in Sittard. Vanaf woensdag 30 augustus om 11:00 uur staan de medewerkers in Sittard weer vol enthousiasme klaar. Marcel Snellen: "We kijken er naar uit om onze klanten te ontvangen in onze nieuwe winkel. Kom langs en vier de opening gezellig met ons mee. Er zijn speciale openingsaanbiedingen, de eerste 500 klanten krijgen een leuke verrassing en je kunt op de foto met een levensgrote hamster."