SITTARD - ADO Den Haag heeft voor de tweede keer in negen dagen verloren van Fortuna Sittard. Na de 3-0 nederlaag in het KNVB-bekertoernooi ging de ploeg van trainer Alfons Groenendijk nu met 1-0 onderuit.

De enige goal viel vijf minuten voor rust toen Amadou Ciss schoot de bal achter keeper Koopmans. Gebeurde er voor het doelpunt bijna niets daar werd het daarna levendig en regelmatig over de grens in het beladen duel. Zo raakte Immers nog voor de rust de lat en troffen beide teams na rust de paal. Scheidsrechter Van der Kerkhof had vervolgens zijn handen vol aan met name de Haagse ploeg aangezien zes van de zeven gele prenten naar de groen-gelen gingen. In de stand kwam geen verandering meer.