SITTARD - Het duel tussen Fortuna Sittard en RKC Waalwijk, twee clubs die het de laatste weken prima doen, is doelpuntloos geëindigd.

In een vermakelijke eerste helft hadden de gasten uit Waalwijk in de beginfase de overhand. Bel Hassani kreeg twee kansen, maar schoot beide keren de bal recht op de doelman af. Fortuna Sittard drong daarna meer aan al dwong het maar één echte kans af. Die was voor Burak Yilmaz en ook hij schoot recht op de keeper.

Na rust was Fortuna duidelijk de betere ploeg, maar Seuntjens kon net niet bij de bal bij een voorzet van Yilmaz, een schot van Cox werd gekeerd door Vaessen en een schot uit de draai van Yilmaz werd geblokt. Aan de andere kant keerde de sterk keepende Pandura knap een inzet van Lutonda waardoor het bij 0-0 bleef.