ALMELO - Heracles Almelo heeft in de onderste regionen van de eredivisie goede zaken gedaan door concurrent Fortuna Sittard te verslaan.

In een prima eerste helft met kansen over en weer verraste Azzaoui met een afstandsschot doelman Van Osch van afstand. De gasten uit Limburg kwamen snel langszij. Flemming was eerder bij de bal dan Blaswich en schoot door de benen van de keeper raak. Azzaoui maakte na een half uur spelen zijn tweede van de avond met een schot in de kruising, waarna Noslin een grote kans op de gelijkmaker liet liggen en Blaswich zag redden.

Na de leuke eerste helft was er pas na een dik uur eer gevaar; Van Osch pakte een kopbal van Sierhuis, die even later echter wel een vrije trap achter de keeper schoot. In de slotminuut poeierde Flemming aan de andere kant een vrije trap op de lat waardoor het op 3-1 eindigde.